22 Nisan 2014 Salı

Hayaller aleminden 8 otel

Günaydınlar! Haftaya güzel karelerle başlamaya ne dersiniz?;) Hadi çok zenginmiş gibi yapalım ve dünyanın en pahalı otellerine bir göz atalım, ne dersiniz?

1. Hotel de Glace - Quebec City, Kanada


İşte en değişik ve ilgi çekici otellerden biri.. buz otel, üstelik 5 yıldızlı bir iglo!;) Bu otel ocak ayından marta kadar açık. Geceliği kişi başı $269'dan başlıyor. Paramıza kıyıp gidelim mi? 

2. Cappadocia Cave Resort - Uchisar, Cappadocia, Turkiye


Bu otel en güzel manzaraya sahip otellerden biri bence! Resimlere bakmaya doyamadım.. Cappadocia Cave Resort dağın üzerine yapılmış, böylece harika bir manzaraya sahip.. Manzara size huzur vermedi mi? O zaman spa da rahatlama vakti! Fiyat: geceliği kişi başı 700 TL'den başlıyor..

3. Coco Palm Bodu Hithi - Kaafu Atoll, Maldivler



'Cennet' kelimesi tam olarak burayı ifade ediyor. Buraya gidenleri kıskanmamak elde değil! Coco Palm  Bodu Hithi suyun üzerine inşa edilmiş bir 'otel odası' (bence ev demek daha doğru olur). Fiyat: geceliği kişi başı 1500 TL'den başlıyor..

4. Kolarbyn Eco Lodge - İsviçre






Lüks bir otel odası size göre değil mi? O zaman İsviçre tam size göre. Doğayla iç içe bir tatile ne dersiniz? Fiyat: geceliği kişi başı 465 SEK'den başlıyor..

5. Jumbo Stay - İrlanda, İsviçre


Ne doğal hayat, ne de lüks bir otel odası.. sizin istediğiniz farklı ve çılgın olmak mı? O zaman uçağın içinde konaklamak size göre.. Asla unutulmayacak bir tecrübe bence:) Fiyat: geceliği kişi başı 465 SEK'den başlıyor.. Fiyat: geceliği kişi başı 239 Euro'dan başlıyor..

6. Thorngrove Manor - Avustralya



Masallardaki gibi bir hayat istiyorsan bu otele gitmelisiniz? Parayı sorun etmediğimize göre mutlaka gidin bence;)) Prensesler gibi bir hayat sürmek istiyorsanız yanınızda prensinizi de götürün?;)) Fiyat: 524 Euro'dan başlayan fiyatlar ile..

7. Anantara Golden Triangle - Thailand 



Sıra dışı ve lüks bir otel! Lezzetli ve geniş menüleri ve harika manzarasıyla bu otelin tadını çıkarabilirsiniz! Geceliği 822 Euro'dan başlıyor.. 

8. Müze Oteli - Fransa




Fransa'daki bu otel biraz daha sanatsal;) Her barakanın kendine özel tasarımı ve teması var! Seç beğen kal! Geceliği 200 Euro'dan başlıyor..

Hangi otele gitmek isterdiniz? Ya da, daha önce böyle lüks ve değişik otellerde kaldınız mı?;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder