1 Temmuz 2014 Salı

Mutfakta tarzınız konuşsun!

Mutfakta olmazsa olmazımız. Bazen kıyafetlerle kombinlediğimiz, bazen takılarımızı önlüğümüz ün rengine uydurduğumuz önlüğümüz.. herkesin dolapta temiz temiz duran bir kaç önlüğü vardır eminim.. çünkü giymeye kıyamıyoruz.. :)

İşte sevgilinize ya da kocanıza, 'hadi bana bunu al, sana çok güzel yemekler yaparım' diyerek kandıra bileceğiniz cici önlükler.. :)

1. Oktay Usta! Her öğlen izlemeye çalıştığımız, zaman zaman internet sitesinden ya da yemek kitabından tarifler aradığımız yılların ustası :)
Kısa bir süre önce internetten satışa başladığı önlükleriyle çok ilgi topladı.. bence hemen bizde bir tane alalım, çünkü çok tatlılar!
PSST: annem Oktay Ustanın yemeklerine hayran ve kaçırmadan her öğlen programını izliyor :)

Fiyat: 50 - 60 TL arası


Oktay Usta Önlükleri Şimdi Online Satışta

2. Mudo! Her zaman her şeyi bulabileceğimiz Mudo'nun tabi ki online alışveriş sitesi de var :) benim en beğendiğim önlük bu kalpli olan sanırım..
PSST: hemde indirimden :)

Fiyat: 14,50 TL



3. Bir Mudo önlüğü daha. Evet yılbaşı daha gelmedi ama bu indirimdeki yılbaşı önlüğünü kaçıracak değiliz herhalde? Elbet bir gün yılbaşı gelecek ve biz bu cici önlüğün içinde yılbaşı gecesi için güzel yemekler yapacağız :)

Fiyat: 14,50 TL



4. Esse.com.tr! 3 gün içinde teslimat yapan harika bir site. Ürünleri çok güzel. Mutfağınız için değişik ve ilgi çekici şeyler arıyorsanız mutlaka bir göz atın derim.
Ayrıca, bu pembe cupcake önlük de bir harika!

Fiyat: 34,50 TL

5. EvManya.com! Buradaki önlükler bir harika! Evet bu yazıdaki tüm önlüklere bayıldım ve hepsini almamak için kendimi zor tuttum. Elim sepete at kısmına gidiyordu, zor tuttum :)
Bu şarap rengi provence önlük ise..

Fiyat: 29,99 TL


6. EvManya.com! Ponpon önlük :)

Fiyat: 42,99 TL



7. Deppo.com! İşte baş başa yemek yapmak için harika bir fırsat! Hem erkek hem kız için olan bu önlük sevdiğinizi mutfağa sokmak için harika bir fırsat :)

Fiyat: 40 TL




*Bu yazı reklam amaçlı değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder