22 Temmuz 2014 Salı

Hava alanında sıkılınca yapılabilecek 7 şey

Beklemek uzun sürer. Hele de uçuş için beklerken.. ha evine gitmek için bekliyorsun, ha tatil adresine ulaşmak için, beklemek hiç bir zaman eğlenceli değildir. O yüzden zamanını güzel kullanman gerek!

Bir bucketlist başlamak
Bucketlist. Yapmak istediğin ve ya sürekli ertelediğin bir şeyi defterine yaz! Bu ister tatilde yapılacaklar listesi olsun, ister hayatının geri kalanında yapılacaklar listesi. En azından, şu an bu listeyi yapmak için vaktin var!

Ipad / Ipod
Hava alanında telefonunu şarj etmek için yüzlerce priz var. Hemen en yakın prize koş, şarjını tak ve oyunlar oyna, mesela! :)

İçmek (hayır içki değil)
Starbucksü unut. Kahve kurutur ve susatır. Bunun yerine bir portakal suyuna ne dersiniz? Çoğu hava alanında bulunun JuicyDetails var mesela. Burada sağlıklı içecekler alabilirsiniz!

,

Insanlara bakmak
Bi' hava alanı insan kaynar! Farklı ülkelerden insanlar, değişik kültürlü insanlar, yaşlı insanlar, genç insanlar, iş-adamları, tatile giden insanlar, ailelerini aramaya çıkan insanlar..

Yanındaki ile sohbet etmek
İnsanlara bakmanın yanında yanındaki kişiyle de sohbet edebilirsin! Yeni insanlar tanımanın hiç bir sakıncası yok bence ;)

Kitap oku / film izle
Eğer zamanın çabuk geçmesini istiyorsam hemen kitabımı okurum, içinde kaybolurum.. hele de sürükleyici bir kitap ise! Bence deneyin!
Yok, fazla gürültü derseniz, takın kulaklığı ve güzel bir film başlatın :)

Gezinti yap
Uçağa bindiğin an zaten saatlerce oturacaksın. Bence yürüme şansını hava alanında değerlendir ve bir iki tur at :)

Hava alanında sıkılınca sen ne yaparsın?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder