24 Haziran 2014 Salı

Bayat ekmeklerinizi işte böyle değerlendirin!

İyi akşamlar :)

her ne kadar havalar ısınmaya başlamış olsa da, çorba her mevsim vazgeçilmezdir! En azından benim için ;) üstelik ramazan da yaklaşıyorken! Sahur da kim sıcacık çorba içmek istemez ki..

Eğer dolabınızda da bayatlamış ekmekleriniz varsa ve ekmeklerinizi değerlendirmek istiyorsanız önerimi uygulayabilirsiniz :)

Kruton! Adı yabancı gelse de lokantalarda salata ve ya çorbalara koyuyorlar..


Bayat ekmeği parçalara bölerek içine kekik ve biraz tuz ekleyin. Ardından da fırına koyup kızarıncaya kadar pişirin..

Çorba ve ya salatanıza ekleyip afiyetle yiyin :) ya da lokantamıza gelin biz size ikram edelim!:)

Sevgiler..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder