25 Şubat 2014 Salı

Waffle severler..

Kuzenim ve ben adeta waffle delisiyiz! Yazın yediğimiz toplam waffle'ları tahmin bile edemezsiniz.. hatta aramızda kalsın ama, evdekiler bizi tutmasın diye evden gizlice kaçıp waffle yediğimiz bile oldu kaç kez :))) ama bu sefer bahanemiz hazırdı! Blogumuz için gurmelik yapacaktık, bu yüzden evden gizlice kaçmaya gerek yoktu ;)) hadi waffle tatmaya kuzen!

İşte sizler için (zevkle) tattığımız waffle'lar ve lezzetleri!

O'Burger; öncelikle söylemeliyim ki güler yüzlü hizmet burada gerçekten var!! Ben hayatımda böyle mutlu garsonlar görmedim, haha;)) waffle'ı ise ha-ri-ka! En çok beğendiğimiz yerlerden biri, bu yüzden hep buradayız!..  tabakları da çok güzel süsleniyor!

İçindekiler: beyaz çikolata sosu, frambuazlı çikolata sosu, muz, çilek, Hindistan cevizi, bonibon, pirinç patlakları, granül ve çam fıstığı..


İçindekiler: Nutella, bitter çikolata sosu, çilek (evet çileğe ikimiz de aşığız :)), bonibon, çam fıstığı ve granül..


İçindekiler: kiwi, ananas, çam fıstığı, bonibon, bitter çikolata sosu ve üzerine vanilyalı dondurma:))


Kahve Diyarı: kim tanımaz ki burayı! Kahvesine ve dondurmasına hayrandık, waffle'ını da bi tadalım dedik.. ancak O'Burger'deki lezzeti burada bulamadık maalesef..

İçindekiler: muz, kiwi, karamel sosu, nutella ve üzerine Antep Fıstıklı dondurma..


Ayy yanlışlıkla dondurma mı sipariş verdik ne? Şaka şaka, canımız bu sefer de dondurma çekti :))) 
Özsüt: tek kelime ile muhteşem! Ya da bizim gözümüze her tatlı muhteşem geliyor :)))


Üzgünüm ama bize zorlana waffle yedirmeye çalışıyorlar :( evimizin altına kısa bir süre önce waffle'cı açıldı! Eee hal böyle olunca, tatlı krizlerine dur denilemiyor! Bu waffle saat 1 de yendi.. pişmandık :(
Waffle'cı Akın: evimizin yakınında olduğuna göre bu da lezzetliydi:) ama O'Burger'in waffle'larının önüne kimse geçemez, kusura bakmayın!;)

İçindekiler: ceviz, Nutella, mısır patlakları, kiwi ve granül..


İşte son zamanlarda yediğimiz waffle'lar bu kadarcıktı:)) eğer evde yoksak, bizi bu adreslerde bulabilirsiniz! Sağlıcakla kalın..

2 yorum:

  1. Ayy ne renkli Waffellar bunlar, burda da sicak visne soslu veya cilekli dondurmalisi meshur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz kardeşimle bayılıyoruz waffle yemeye:)) bağımlılık yapıyor! Haha;))

      Sil